HomeNieuwsBeurzen en evenementenTallpack International blikt terug op Macropak 2014

Tallpack International blikt terug op Macropak 2014

tallpack-macropak-2014-stand

Macropak 2014 is alweer voorbij. We zijn erg blij met de aandacht en het bezoek dat we hebben mogen ontvangen op onze stand. Daar willen wij u graag hartelijk voor bedanken. We hebben kunnen laten zien waar we trots op zijn en waar onze expertise ligt.

tallpack-logo-2014Alles op het gebied van loadsecuring middels anti-slip oplossingen zoals Grip Sheets, Grip Fix en Bag Fix. Het omsnoeren met kunststof en staalband met handapparaten tot volautomatische omsnoeringsmachines. Wikkelen, volautomatisch en handmatig. De live presentaties van de Pallet Stabiliteit-test. Ook het rekhoezen en verpakken van zakgoed trok veel kijkers en er is veel informatie verstrekt.

Op dit moment zijn onze vertegenwoordigers bezig met de opvolging en onderweg naar de afspraken die zijn gemaakt. Heeft u ons gemist op Macropak 2014? In onze showroom demonstreren we alsnog graag alle oplossingen op het gebied van palletverpakken, bundelen en omsnoeren. Maak een afspraak met één van onze vertegenwoordigers via 0345 – 800 800 of info@tallpack.nl.

Kijk voor meer informatie op www.tallpack.nl.